Khan cartrö | info@khan-cartro.com | 687 847 234 | 872 023 166 | 655 936 297 | Contacte

 

TALLER DE PERCUSSIÓ AFRICANA (DJEMBÉ I DARBUKA), TALLER DE BATUCADA, LA CUINA DELS RITMES, TALLER DE HANDPAN, TALLER DE CAJÓN, PERCUTIM PERCUTAM, CARBASSONEM, TALLER DE PERCUSSIÓ AFROLLATINA. Tallers de Percussió per a tots els gustos i totes les edats.

ATENCIÓ ESCOLES DE DOBLE I TRIPLE LÍNIA: PODEM REALITZAR FINS A 6 TALLERS I AUDICIONS DIFERENTS DE MANERA SIMULTÀNIA (ideal per a Santa Cecília i voltants, Jornades  i Setmanes Culturals, Sant Jordi i altres dates assenyalades).

KHAN CARTRÖ EXPERIÈNCIES MUSICALS.

Ens dediquem a diferents àmbits dins del món de l'Educació Musical: tallers de percussió, cercles de percussió, audicions musicals didàctiques  a l'aula, audicions i concerts didàctics a l'escenari, espectacles, formació i educació musical, pedagogia musical, espectacles, experiències,  ...  Per a tot tipus de públic, per a infants, joves i adolescents, per a públic familiar, per a adults...  

Proporcionem experiències musicals fantàstiques!!!

Aquest nou curs 2023-2024, seguirem oferint-vos les nostres experiències i activitats musicals. Això sí, com que treballem per a més de 100 centres educatius, us demanarem un xic de paciència, ja que no responem els vostres mails i trucades amb la celeritat que us mereixeu i amb l'eficiència que ens caracteritza.

Les nostres Experiències Musicals:

 

Per a Centres Educatius i Públic Familiar

Audicions  escolars didàctiques i pedagògiques a l'aula,  tallers musicals, tallers i cercles de percussió, Espectacles Musicals,  per a Infantil, Primària, Secundària, Educació Especial,  Escoles de Música i Conservatoris, Concerts Escolars, Didàctics i familiars, per a infants i no tan infants... 

 

Per a Ajuntaments, Festivals, Concerts, Fires, Teatres.

Tallers de percussió familiars, infantils, tallers per a joves i adolescents, espectacles i concerts. Portem instruments per a tothom!!!!

"Taller de Percussió Africana", "La Cuina dels Ritmes","Batucada", "Taller de Handpan", "Taller de Cajón", "Taller de Carbasses",  "Percutim Percutam" i "Taller de Percussió Afrollatina".

 

 

 

Descàrregues

DESCARREGA'T ELS DOSSIERS AMB TOTES LES ACTIVITATS QUE OFERIM:

Tallers_2023_2024.pdf

CATALEG_2023_2024.pdf