Khan cartrö | info@khan-cartro.com | 687 847 234 | 872 023 166 | 655 936 297 | Contacte

Músiques modernes

MÖONDO

 

MÖONDO

Möondo som un col.lectiu de creació artística. Des dels nostres inicis, a l’any 2000, hem estat treballant amb l’experimentació de processos creatius basats en el camí i no en la fi, les vies multidisciplinars i la relació contínua amb altres creadors. 

 

Basant-nos en aquesta filosofia hem realitzat diferents treballs i projectes, sempre sota el paraigües de la fusió i la barreja, la improvisació, la utilització de noves tecnologies, la música (ètniques, tradicionals, modernes , experimental, electròniques...), la creació de sonosferes, l’”ambientologia”, la dansa (contemporània, oriental, aèrea…) i la videocreació.

 

Durant la nostra trajectòria hem participat, entre d’altres, a: Festival Actual (Logroño), Festival Espantapitas (Almería), Mestival (Elx), Festival Murcia Tres Culturas (Murcia), Festival Temporada Alta (Girona), el Mercat de Música Viva de Vic (Barcelona) o Etnival (Girona)...

 

Tenim dos àlbums publicats. A l’octubre del 2003 es va presentar el primer treball discogràfic del grup, Möondo, que inclou 9 temes propis i quatre vídeos. A l’abril del 2005 vam presentar el segon disc, Trampa, en el que hi van col.laborar la cantant Sílvia Pérez i els percussionistes de Tactequeté. Al Maig del 2010 es presenta el tercer treball, banda sonora de l’espectacle “Tres monos” dins del projecte El 4rt Mono.

 

 

En els últims anys el grup ha treballat en els següents projectes:

       Möondo en concert: música a teatres, sales, concerts i festivals.

      Samvâdi: espectacle per a sales de teatre on música i projeccions audiovisuals es combinen amb accions i coreografies de ballarines de dansa contemporània i oriental. L’espectacle es va estrenar dins la programació del Festival Temporada Alta, i es va presentar en llocs com l’Espai de Dansa i Música de Barcelona.

        Möondo Sessions: sessions obertes dedicades a la improvisació amb la participació de components del grup i altres músics i artites convidats. Laboratori de creació musical amb presència de públic.

        Möondomussa: música i teatre de la mà dels espectacles Planeta Sònic, El bosc desafinat i L’home dels vents, aproximacions a la música de diverses cultures dirigides a públic infantil.

       Boughaleb Laarif: projecte de col.laboració entorn a les músiques àrabs i del Magreb amb aquest músic marroquí (circuit “diversons” Caixa Fòrum).

        El 4rt Mono: espectacle per a sales de teatre i grans escenaris, produït a partir de la col.laboració amb d'altres músics i artistes (dansa, videocreació, creació de softw

 

Més informació: www.moondo.org

Una foto de moondo (2) Una foto de moondo (3) Una foto de moondo (5) peu de foto ca

PARTICIPACIÓ EN CONCERTS, FESTIVALS I ALTRES

 

·  Festival Maçart (Maçanet de Cabrenys,2008).

·  Diversons “CaixaFòrum” 2006/2008 (concerts per tota la península).

·  Etnival (Girona, 2007):Touami Diabate

·  Músiques sota les palmeres “Amnistia Internacional” (Barcelona, 2007)

·  Malastrugança Festival  (Manchester UK., 2007)

·  Mediterrània –Fira d’Espectacles d’Arrel Tradicional (Manresa, 2006)

·  Festival Altaveu (St. Boi de Llobregat, 2006): Diego El Cigala, Jerry González, Amparanoia, Roger Mas

·  Festival 10 DB (Burjassot, 2006): Youssou N’Dour, Albert Pla

·  Senglar Rock (Lleida, 2005): Patti Smith, Bunbury, Miguel Poveda, Milladoiro, Maria del Mar Bonet, Companyia Elèctrica Dharma

·   Fòrum de les Cultures (Barcelona, 2004). Escenari de la Marina.

·   Mercat de Música Viva de Vic (Vic, 2004)

·   Magosta Folk (Castañeda, 2004): Capercaillie, Flaco Jiménez

·    L’Espai de Dansa i Música (Barcelona, 2004). Aquest concert va ser emès íntegrament pel programa Discópolis de Radio 3 (RNE)

·   Sustraiez Blai (Itsasondo, 2003): Bidinte, Ojos de Brujo, Wafir

·    Festival Temporada Alta (Salt, 2003): Djivan Gasparyan, Marc Ribot, Maria Friedman, Carles Santos, Pascal Comelade

·    Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient (Sant Feliu de Guíxols, 2003). Acte de clausura.

·    Festival Murcia Tres Culturas (Murcia, 2003): Khaled, Radio Tarifa, Barbara Hendricks

·    Mestival (Elche, 2003): Orquestra Baobab, Elbicho

·    Festival Actual (Logroño, 2003): Amina Anabi, Dissidenten, Ojos de Brujo, Orishas, Harem, Afro Celt Sound System o Yann Tiersen. El conceerto de Möondo va ser retransmès en directe per Radio 3 (RNE)

·   Festival Espantapitas (San José (Almería), 2002): Raimundo Amador, Rare Folk, Fangoria

·   Spoko (Barcelona, 2002): Daara J, Nilo MC