Khan cartrö | info@khan-cartro.com | 687 847 234 | 872 023 166 | 655 936 297 | Contacte

Músiques modernes

SONOSPHERIC

 

De l'ambient més fred al tecno minimal, passant pel funk, el jazz i les músiques ètniques, però sempre amb un fil conductor electrònic, Sonospheric és un trio format per Neuron (Marc Badosa), Carli (Carlos Albadalejo) i Sushira (Jordi Parés), que fusiona i experimenta amb músiques aparentment inconnexes. Música transcultural i transtemporal: hindustànica amb drum'n'bass, melodies àrabs a ritme de funk underground, música xinesa amb tocs de trip hop, música turca amb dubb, i un etcétera de barreges inimaginables i irrepetibles a cada concert.

 

En Neuron l'“home electrònic” de la banda, és l'encarregat dels ritmes, de l'electrònica i del sorollisme. La música que crea per a Sonospheric és molt heterogenia, i va des del dub més fosc al drum'n'bass més desenfrenat, fins a l'ambient més despullat. En resum, sons i ritmes electrònics d'intensitat molt diversa i amb so depurat i cuidat al màxim, per aquest expert dels circuits, bits, loops i fx.

 

En Carli és un baixista hiperactiu, que desprén groove per tot arreu. El seu estil està influenciat tant pel funk més fi o més groller, com pel garage i el power pop. A Sonospheric, explota molt la seva faceta sorollista i efectista, exprimint al màxim els seus instruments i efectes. Ritmes de baix frenètics i contagiosos o ambientologia experimental totalmentcarent de ritme.

 

En Sushira fa la resta: teclats, vents i veus. Si Sonospheric és un trio heterogeni, en Jordi no n'és una excepció: pianos que van des del minimalisme més clàssic al jazz més dissonant, passant pel funk o el dubb; sintetitzadors i efectes per a tots els gustos; flautes i instruments de vent ètnics -de Turquia, del Magreb, dels països àrabs, d'India, d'Austràlia, de Vietnam, de Xina, etc. I tot plegat embolcallat en un mar o un cel d'efectes.

 

Aquests tres personatges formen Sonospheric, un trio que no repeteix mai un concert igual, ni tan sols semblant. Això sí, sempre hi ha experimentació, electrònica, groove, improvisació, ...

 

 

En molt dels seus concerts Sonospheric acompanya les seves sessions musicals amb les videoprojeccions de Salva Garriga.